ISTORIJAT FIRME

Trend Motors doo

Osnovan 1993 godine. Sve do danas uspeva da opstane zahvaljujući principu poštenog i kvalitetnog rada, da se nikome ne duguje i da se svima pruži usluga/proizvod kakav se očekuje.

Godina 2014. predstavlja prekretnicu u razvoju firme. Firma dobija novi naziv, znatno se ulaže u marketing, kako bi ono sto već poseduje a to je kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni, pismenom garancijom na proizvod i uslugu prezentovala što većem broju potencijalnih korisnika tih proizvoda i usluga.

Naš PRINCIP je pre svega KVALITET, pismena garancija za svaki prizvod, svaka roba ima svoje tačno poreklo i deklaraciju. 

Svakom kupcu izdati FAKTURU sa jasno definisanim proizvodom (ime proizvođača i kataloški broj), FISKALNI RAČUN i u zavisnosti od proizvoda ukoliko proizvod podleže dužem garantnom roku GARANTNI LIST sa uslovima garancije.

Baziramo se na prepoznatljive brendove *Bosch, Castrol, Mobil, SKF, INA...

Zahvaljuci izuzetno širokoj saradnji sa svim velikim uvoznicima rezervnih delova, možemo da kažemo da uvek imamo DOBRU CENU za svaki proizvod. 

Naš CILJ je da TRAJEMO, da neko ko se prvi put odluči da dođe kod nas ostane trajni naš korisnik zato što ce biti zadovoljan onim sto mu pružimo. Da nikad neće otici i naći isti proizvod jeftiniji kod drugih. Da zna, da za sve, uvek može da nam se obrati i da će svaka reklamacija biti uvažena.

Trudimo se da gajimo dobru atmosferu sa svima, kako sa dobavljačima i saradnicima tako i sa našim korisnicima. Da imamo PRIJATELJSKI STAV i dobronameran prilaz svakom problemu. Sa većinom korisnika smo postali prijatelji, jedni drugima čestitamo praznike, rođendane i sl.

 

SVAKO DOBRO

VAŠ Trend Motors!

Redovan servis

Specijalna ponuda

Rezervni delovi